De ce împrumuturile noastre sunt sigure

Serviciul online de preluare a împrumuturilor MAZILLA protejează datele clienților de "proprii" și terți hackeri, asigură confidențialitate și securitate în comunicarea cu creditorii.

Confidențialitate

Nici unul dintre cei din jur nu va ști că ați cerut un împrumut:

Puteți să vă rezolvați singuri problemele financiare, fără a dezvălui nimănui amănunte și fără a ascunde nimic ceva deosebit. Perfectarea împrumutui se petrece cât mai confortabil pentru dvs.

Respectarea legislației

Partenerii serviciului MAZILLA sunt organizațiile de creditare care desfășoară activități de microfinanțare conform licențelor. Toți lucrează legal și respectă legislația în toate aspectele.

Noi corespundem la toate cerințele și reglementările, nu încălcăm legea la prelucrarea, stocarea și transmiterea datelor utilizatorilor. Toate soluțiile IT sunt concepute ținând cont de dorințele companiilor financiare de protecție și securitate.

Securitate

Completați singur formularul online și cererea după calculatorul dvs., în loc să răspundeți la întrebările unui expert de credit într-un birou zgomotos. În același timp, nu trebuie să faceți copii ale documentelor și să le dați cuiva-este suficient să specificați informațiile necesare. Nimeni nu va poate folosi o copie a pașaportului dvs. pentru a emite un împrumut pe numele altcuiva sau pentru a organiza o altă fraudă.

Angajații noștri nu văd datele introduse, sunt criptate automat și procesate imediat de serviciu. În "Interior" are loc procesarea cererilor: alegem împrumuturile potrivite, cerințele cărora le îndepliniți și le eliminăm pe cele care nu sunt disponibile pentru dvs.

Ca rezultat, obținem o evaluare a scoringului și ratingul de credit al clientului, dar nu știm câți copii are, unde locuiește și ce salariu primește. Sunteți deja în siguranță, aceste informații nu vor fi în mâinile străinilor și nu vor fi folosite împotriva dvs.

Acces la baza de date nu au toți angajații noștri, practicăm delimitarea drepturilor de acces și fixăm toate acțiunile cu informațiile din serviciu. Fiecare intrare este fixată și utilizarea informațiilor în scopuri de fraudă este explusă. Terțele persoane în general nu au nici un acces în sistemul nostru.

Informațiile sunt criptate prin protocoale SSL și sunt transmise cu toate măsurile de precauție, așa cum fac băncile. Riscul de scurgere este exclus.

Serviciul utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii. Condițiile de stocare sau acces la cookie-uri Dvs. le puteți configura în browser.