Cum se aplică pentru primul credit

Procesul de aplicare pentru obținerea ajutorului financiar este simplificat și durează doar câteva minute. De la client, nu se cerere colectarea documentelor, să caute garanți sau să folosească gaj. Puteți face un împrumut nu numai în biroul companiei, ci și de la distanță printr-o conexiune la internet.

Creați un cont

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă familiarizați cu regulile serviciului și să depuneți o cerere. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți numele și prenumele dvs. în formular, precum și numărul de telefon și e-mailul

Introduceți datele pașaportului

În al doilea rând, va trebui să specificați datele de identitate, totodată la completare trebuie să fiți atenți la maxim, deoarece informațiile furnizate trebuie să fie corecte.

Determinați condițiile împrumutului

În al treilea rând, datele dvs. vor fi procesate în timp real pentru a selecta cele mai relevante oferte de credit.

Modalități de tranzacție a împrumutului
Tranzacție
Pe portofel
Pe card
Numerar
În cont
Sfat 1

În procesul de completare a formularului, este necesar să se indice doar informații veridice. Atunci când se utilizează informații false, probabilitatea refuzului de a obține un împrumut crește semnificativ. Prin furnizarea datelor veridice, persoana nu numai că obține acces la fonduri, dar mai influiențează pozitiv propria istorie de credit.

Sfat 2

Nu ignora asistența tehnică. Specialiștii serviciului vor răspunde întotdeauna la întrebările puse, vă vor ajuta la înregistrare, la acordarea împrumutului și vă vor informa despre caracteristicile creditării și despre toate subtilitățile care vă interesează. Reține-ți că adresarea repetată la MAZILLA pentru împrumut va fi chiar mai rapidă și mai comodă.

Serviciul utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii. Condițiile de stocare sau acces la cookie-uri Dvs. le puteți configura în browser.