Cum funcționează

Situația în care banii au fost brusc necesari poate apărea în orice moment, iar cauza cheltuielilor neprevăzute poate fi foarte diferită, de la cumpărarea unei încuietori de ușă în schimbul unei defecțiuni și terminând cu plata amenzii. Pentru a rezolva astfel de dificultăți vă va ajuta serviciul de credite online MAZILLA, care permite în 15 minute perfectarea unui împrumut pentru o sumă maximă pe o perioadă de utilizare până la un an. Serviciul funcționează non-stop, astfel încât să puteți utiliza serviciile sale în orice moment. În activitatea noastră, nu suntem interesați de domeniile în care vor fi cheltuite fondurile, iar persoana are dreptul a folosi banii cum dorește. În plus, abordăm la fel toți clienții și oferim condiții unice, indiferent de nivelul de educație, calitatea istoricului de credit sau câștigurile lunare.

Cum să utilizați serviciul?
1. Perfectați cererea
pentru obținerea împrumutului
2. Vom trimite cererea la mai mult de 100 de companii partenere
3. Dvs. obținețeți
suma necesară

Procesul de aplicare pentru obținerea ajutorului financiar este simplificat și durează doar câteva minute. De la client, nu se cerere colectarea documentelor, să caute garanți sau să folosească gaj. Puteți face un împrumut nu numai în biroul companiei, ci și de la distanță printr-o conexiune la internet.

Condiții de obținere
Vârsta 21+
Card bancar
Telefon mobil
Cetățenia RM

Serviciul utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii. Condițiile de stocare sau acces la cookie-uri Dvs. le puteți configura în browser.