Despre noi

Unul dintre reprezentanții creditării online în curs de dezvoltare în Republica Moldova este serviciul MAZILLA, care oferă clienților săi condiții atractive pentru căutarea împrumuturilor de bani.

Posibilitățile funcționale a site-ului datorită prezenței algoritmilor interni de scoring permit personalizarea selecției creditelor. În plus, serviciul deschide oportunități de acces la fonduri prin diverse metode, inclusiv tranzacții pe card sau în cont, virarea fondurilor către diverse portofele electronice și etc.

A depune o cerere pentru împrumut, se poate non-stop, indiferent de ziua săptămânii, și va fi nevoie nu mai mult de 15 minute. Serviciul MAZILLA oferă acces rapid la bani în orice moment, ceea ce extinde în mod semnificativ capacitatea unei persoane de a-și rezolva propriile probleme.

Avantajele companiei noastre

În activitatea sa, Serviciul MAZILLA se bazează pe necesitatea de a oferi cele mai confortabile condiții pentru debitor. Un pas în această direcție este oferirea posibilității de a pre-evalua costul folosirii împrumutului. În același timp, se oferă o modalitate confortabilă de a solicita ajutor prin intermediul internetului, cu posibilitatea de a primi bani prin diferite modalități.

Disponibil în toată Moldova

Confidențial și sigur

Non-stop și fără wikend

Desigur, există prieteni sau rude care pot împrumuta o anumită sumă, dar o asemenea modalitate de a rezolva problema nu este întotdeauna disponibilă. Există încă carduri de credit, dar nu toată lumea le folosește, iar lipsa contactului direct cu banii crește riscul ca o persoană să-și supraestimeze propriile posibilități și să se trezească într-o groapă de datorii. Rămâne doar adresarea în instituțiile sectorului de microfinanțare, unde în cel mai scurt timp va fi organizat accesul la fonduri.

Serviciul utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii. Condițiile de stocare sau acces la cookie-uri Dvs. le puteți configura în browser.