Întrebări frecvente

Pentru dvs. toate răspunsurile la cele mai frecvente întrebări. Cu ajutorul căutării veți găsi mai repede răspunsul potrivit.

Pentru a perfecta un împrumut, trebuie să vă înregistrați la un serviciu online. Introduceți numele, prenumele, telefonul mobil și adresa de e-mail. Pe e-mail veți primi un link pentru a vă conecta la contul dvs. personal, iar în mesajul SMS-codul de acces.

După aceasta, va fi calculat ratingul de credit pentru dvs. și va fi format un program personal de finanțare, inclusiv pentru îmbunătățirea istoricului de credit. Va rămâne să alegeți un împrumut corespunzător și să-l perfectați, confirmând acordul cu oferta.

La prima adresare se acordă până la 5000 de lei, însă debitorilor permanenți le este disponibil până la 8000-10 000 de lei. Termenul de rambursare - de la 1 zi la 1 lună la primele tranzacții și până la 6-12 luni la perfectarea repetată a împrumuturilor. La oferte speciale, puteți lua împrumuturi fără dobânzi, la ratele de bază trebuie să plătiți 1-2% pe zi.

Da, avem peste 100 de parteneri-organizații de microfinanțare, printre care există creditori foarte loiali, gata să ajute la corectarea reputației debitorului. Vom selecta opțiunile disponibile pentru clienți cu orice istoric de credit.

În 15 minute, puteți obține deja bani: formularul este procesat automat, cererea este examinată imediat, perfectarea se petrece conform propunerilor aprobate în prealabil, astfel încât fondurile sunt acordate fără respingere în 95% din cazuri.

Serviciul funcționează non-stop-fără pauze și weekend. Adresările sunt procesate în orice moment imediat după depunere. Singurul lucru care poate împiedica obținerea banilor în 10-15 minute este o modalitate "lungă" de a acorda un împrumut. Deci, la trimiterea sumei aprobate în contul bancar prin rechizite sau pe card la numărul său, banii pot ajunge la client în câteva ore sau chiar zile. Sâmbătă seara, într-un cont bancar, este puțin probabil să primiți un împrumut, și duminică la fel, banii vor ajunge doar luni.

La alegerea debitorului sunt mai multe opțiuni pentru rambursarea fondurilor: plata prin transfer de bani sau prin terminal, cu card la ATM sau în contul personal, prin transfer bancar la rechizitele creditorului. Alegeți modalitatea cu un comision minim și trimiteți banii IFM fără întârziere.

Nu ați găsit un răspuns? Nu ezitați să ne contactați!
Pune întrebare

Serviciul utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii. Condițiile de stocare sau acces la cookie-uri Dvs. le puteți configura în browser.